Pretty Woman: Αυτό ήταν το πραγματικό τέλος της ταινίας

30-10-14 | ShowBiz

Οι fans της ταινίας Pretty Woman ίσως να ξαφνιαστούν, όμως τώρα αποκαλύπτεται ότι η περίφημη ταινία παραλίγο να τελείωνε με εντελώς διαφορετικό τρόπο και παραλίγο να μην είχε happy end!

Σύμφωνα λοιπόν με το σενάριο, ο έρωτας της Βίβιαν και του Εντουαρντ θα τέλειωνε εντελώς διαφορετικά. Ο Έντουαρντ θα έφευγε για τη Νέα Υόρκη για χάρη της συντρόφου του και η Βίβιαν θα επέστρεφε στην πορνεία, πετώντας στα σκουπίδια τα 3.000 δολάρια που της είχε δώσει ως αμοιβή ο Εντουαρντ. Δεν είναι τυχαίο ότι ο αρχικός τίτλος της ταινίας ήταν «3.000»!

Η ίδια η Τζούλια Ρόμπερτς είχε χαρακτηρίσει αυτό το φινάλε ως «μια πραγματικά σκοτεινή, καταθλιπτική, απαίσια ιστορία δύο φρικτών ανθρώπων. Ο ρόλος μου θα ήταν μιας γυναίκας εθισμένης στα ναρκωτικά, κακού χαρακτήρα, ευέξαπτης, φωνακλού, κακοδιάθετης, ενώ ο Eντουαρντ θα ήταν ένας πολύ πλούσιος, όμορφος, φρικτός άνθρωπος».

Αν και το αρχικό σενάριο άρεσε στους παραγωγούς του Χόλιγουντ, το φινάλε έπρεπε να αλλάξει. Ετσι επελέγη η λογική της ιστορίας της Σταχτοπούτας, ενώ αφαιρέθηκε από το σενάριο κάθε αναφορά σε ναρκωτικά και στη φιλενάδα του Εντουαρντ που τον περίμενε στη Νέα Υόρκη.