Δύσκολες ώρες για τη Λάουρα Νάργες

17-10-13 | ShowBiz

Δύσκολες ώρες περνά η Λάουρα Νάργες, αφού ο πατέρας της υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται πολύ σοβαρή.

Όπως σας γράψαμε, η Λάουρα δεν ήταν στο Πρωινό την Τετάρτη, καθώς όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, έπρεπε να πάει στη Γερμανία, καθώς κάποιος συγγενής της ήταν άρρωστος.

Η Λάουρα έμαθε για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της την Τετάρτη και αμέσως έβγαλε εισιτήρια για Γερμανία, ώστε να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας και της αδελφής της.

«Θέλω ο πατέρας μου να γίνει καλά. Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να του συμβεί κάτι κακό. Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο. Συγγνώμη», είπε η παρουσιάστρια με τρεμάμενη φωνή.

Ο πατέρας της νοσηλεύεται στην εντατική και οι γιατροί έχουν πει στην οικογένεια ότι οι πρώτες 48 ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Μάλιστα η Λάουρα θα λείπει όλη την εβδομάδα, μέχρι να δει πώς θα εξελιχθεί η υγεία του πατέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας της παρουσιάστριας έπαθε το εγκεφαλικό την ώρα που ήταν στο σπίτι μαζί με τη μητέρα της και την αδελφή της. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.


Πηγή: Newsbomb