ShowBiz

Λίνα Σακκά: Ετοιμάζεται να γίνει μανούλα σε δυο μήνες!

Star.gr
23-11-11

Μανούλα ετοιμάζεται να γίνει σε δυο μήνες από τώρα, η Λίνα Σακκά. Η όμορφη ηθοποιός, διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μπορεί τόσο καιρό οι φήμες περί εγκυμοσύνης να υπήρχαν, αλλά η Λίνα Σακκά δεν επιβεβαίωνε αλλά ούτε και διέψευδε τίποτα. Είχε χαθεί από παντού.

Ωστόσο πλέον, η φουσκωμένη της κοιλιά και η προχωρημένη της εγκυμοσύνη, δεν μπορούν να κρύψουν το χαρμόσυνο νέο. Η κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» την εντόπισε, και η ταλαντούχα ηθοποιός, τα είπε όλα!

«Περιμένουμε μπέμπη. Είμαι στον έβδομο μήνα τώρα, και σε δυο μήνες πρώτα ο θεός, θα τον έχουμε».

Μόνη της έννοια αυτή τη στιγμή δεν είναι άλλο από το μωρό της: «προτεραιότητα έχει το παιδάκι μας. Να έρθει, να είναι καλά και να το χαρούμε».

Όσο για το αν θα παντρευτεί με τον σύντροφο της; «Βλέποντας και κάνοντας! Σιγά σιγά. Θα τα δούμε όλ΄αυτά».

Κάντε κλικ στο video και δείτε τι δήλωσε…