Σασμός: Ο Παύλος θα πάρει μία απόφαση, που θα του αλλάξει ριζικά τη ζωή

12-06-23 | Media

Το τέλος του Παύλου Βρουλάκη θα μας προβληματίσει αρκετά, στη σειρά Σασμός. Μετά από όλα όσα έχει περάσει τελευταία, θα πάρει μία πολύ μεγάλη απόφαση, που θα του αλλάξει ριζικά τη ζωή.

Μετά από μια συζήτηση με την Μαρίνα, της ανακοινώνει πως θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα, μακριά από όλους και από όλα. Στόχος του είναι να αφήσει πίσω του το παρελθόν και να κοιτάξει με αισιοδοξία το μέλλον.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, ο Παύλος ανακοινώνει στην Μαρίνα πως θα πάει να ζήσει στην Κύπρο, για να κάνει μια νέα αρχή. Εκεί θα βρει δουλειά και θα ξεκινήσει από το μηδέν..

 Ο Παύλος Βρουλάκης αναφέρει στην Μαρίνα πως, πλέον, είναι ήσυχος για την οικογένειά του, καθώς στο τέλος όλα διορθώνονται, στη σειρά Σασμός. Άλλωστε, έχουν δίπλα τους τον Αντώνη και τον Μύρωνα που έχουν γίνει φρουροί των Βρουλάκηδων.

Η Μαρίνα συγκινείται με όσα ακούει. Κατανοεί πως πρέπει να κάνει αυτό το νέο ξεκίνημα και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη ζωή του. Πώς θα το πάρει η Αιμιλία, αλλά και η γιαγιά Ειρήνη που χάνει τον ανιψιό της τώρα που τον βρήκε;