Survivor All Star Spoiler: Ο Βασάλος απαρνείται την ομάδα του - «Κάνω ό,τι γουστάρω» – Ο πρώτος υποψήφιος

11-06-23 | Media

Μια νέα εβδομάδα ξεκινά για το Survivor All Star με τον πρώτο αγώνα ασυλίας ανάμεσα στην μπλε και την κόκκινη ομάδα.

Μετά από την αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου, έσπασε και το φράγμα της τελικής 10άδας κι αναμένεται από μέρα σε μέρα η ανακοίνωση για το πέρασμα σε ατομικό παιχνίδι, από τον Γιώργο Λιανό. Να θυμίσουμε πως στην περσινή διοργάνωση αυτό είχε γίνει στους 8 παίκτες.

Ο πρώτος αγώνας αναμένεται πως θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς όλα τα τελευταία παιχνίδια κρίθηκαν σε μάχες σώμα με σώμα από τους παίκτες των δύο ομάδων.

Έτσι αυτή τη φορά η ομάδα των μπλε θα κάνει την ανατροπή κερδίζοντας την ασυλία, με τους κόκκινους να ψηφίζουν στο συμβούλιο του νησιού τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση. Σύμφωνα με τα spoilers, η Μελίνα Μεταξά θα είναι η πρώτη στον τάκο για αποχώρηση.

Όπως θα δούμε στο Survivor All Star η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει προβληματιστεί από τη συμπεριφορά του Κωνσταντίνου Βασάλου μετά από όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα. «Ο Κωνσταντίνος ήταν με τους Μπλε, για άλλη μια φορά. Εάν εκείνος δεν θέλει πλέον να κάνει παρέα μαζί μας, τι να του πω; Έλα να κάνεις παρέα μαζί μας; Με το ζόρι δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρω κάτι», λέει στο τρέιλερ.

Ο δε Βασάλος ανέφερε οργισμένος: «Τι σας ενοχλεί τι κάνω εγώ; Κάνω ότι γουστάρω. Δυστυχώς η ομάδα μου δεν το χαίρεται το παιχνίδι, τους έχει ρουφήξει το νησί. Δεν με αφορά αν η ομάδα μου έχει σπαστεί μαζί μου».

Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που Κατσούλης και Ρουμελιώτη δεν τον ψηφίζουν το βράδυ της Κυριακής.

Δείτε το αποψινό τρέιλερ του Survivor All Star