Λευτέρης Πολυχρόνης: Λυπήσου με, θα με λιντσάρουν, είπα στον σεναριογράφο

10-06-23 | Media

Λίγες μέρες μετά το τέλος του πρώτου κύκλου της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι», ο Λευτέρης Πολυχρόνης βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha. Ο τηλεοπτικός Μηνάς, λοιπόν, μίλησε για τον δύσκολο ρόλο που κλήθηκε να ερμηνεύσει και τις ενστάσεις που εξέφρασε στον σεναριογράφο για το τελευταίο επεισόδιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Πολυχρόνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είπα στον σεναριογράφο, «λυπήσου με, θα με λιντσάρουν» όταν πήρα το σενάριο του τελευταίου επεισοδίου. Και είχα και δυσκολία γιατί εγώ τον Μηνά, όπως έχω πει, τον συμπάθησα. Παρότι είναι μια εγκληματική προσωπικότητα μέχρι τέλους τον συμπάθησα, πριν από αυτό το αμόκ που έπαθε ο ήρωας. Αυτό δεν μπορούσα να το δικαιολογήσω, στο κεφάλι μου δεν μπορούσα να δικαιολογήσω κάποιες συμπεριφορές με τίποτα, αλλά έψαξα, το βρήκα και τελικά το δικαιολόγησα. Δεν θα γινόταν διαφορετικά».

«Πραγματικά όμως ήλπιζα ότι θα αλλάξει. Δηλαδή υπήρχε μια ελπίδα. Ουσιαστικά αυτός έχασε την ελπίδα στην αγάπη και νομίζω ότι μέχρι τέλους είχε μια προσδοκία να ξαναβρεθεί με την Βικτώρια. Είχε μια φαντασίωση που του την χάλασαν. Από εκεί και πέρα δεν είχε μετά τίποτα. Τα είχε χάσει όλα».

«Είναι αυτό που λέμε, πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος όταν δεν έχει τίποτα να χάσει. Δεν είχε τίποτα πια να χάσει. Οπότε πρέπει να φροντίζουμε τους ανθρώπους με αγάπη, έτσι ώστε να μην φτάνουν σε αυτά τα σημεία, κοινωνικά τουλάχιστον» πρόσθεσε, ακόμα, ο Λευτέρης Πολυχρόνης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Πηγή: newsbeast.gr