Γη της ελιάς - Spoiler: Η Αντωνία καίει το μαγαζί της Αρετής – Η Δήμητρα καταρρέει

09-06-23 | Media

Ανατρεπτικά γεγονότα φέρνει η Γη της ελιάς στη συνέχεια καθώς βαδίζουμε προς την ολοκλήρωση του φετινού κύκλου.

Άλλη μία άκρως επιτυχημένη χρονιά σημείωσε η σειρά του Mega η οποία ήταν σαρωτική στην τηλεθέαση. Λίγο πριν το φινάλε οι εξελίξεις τρέχουν σε κάθε μέτωπο.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια:

Η Αντωνία είναι έξαλλη και μπαίνει στο μαγαζί της Αρετής ξεσπώντας στο χώρο και τα κάνει όλα άνω κάτω. Η Αλκμήνη ντρέπεται πολύ γι’ αυτό που συμβαίνει.

Η μουσική βραδιά στο καφενείο του Πότη είναι γεγονός και όλοι μαζεύονται να διασκεδάσουν. Η Αρετή όμως επιφυλάσσει μια έκπληξη σε όλους και ιδιαίτερα στον Στάθη ο οποίος αισθάνεται άβολα.

Η Ασπασία επιλέγει να μη πάει στη μουσική βραδιά καθώς ξέρει ότι εκεί θα βρίσκεται ο Δημοσθένης. Καλεί όμως τον Ορέστη σπίτι της για δείπνο για να φάνε και να μιλήσουν.

Η Δήμητρα εκμυστηρεύεται στην Αλκμήνη ότι ο Ορέστης τη φίλησε. Η ίδια όμως νιώθει πολύ άσχημα καθώς νιώθει ότι προδίδει τον Κίμωνα με τις ενοχές να την πνίγουν. Η φίλη της όμως είναι εκεί για να την εκλογικεύσει.

Στο μεταξύ η Ιουλία ψάχνει τρόπο να αποδώσει φόρο τιμής στη Μυρτάλη και το βρίσκει μέσω ενός ιδρύματος. Η Αθηνά κάνει έκπληξη στη μητέρα της καθώς πηγαίνει στα γενέθλιά της στο Σούνιο με τη Χάιδω να την ακολουθεί και τις γυναίκες να περνάνε πολύ όμορφα παρέα.

πηγή: sportime.gr