Survivor All Star: Ανατροπή στο αποψινό αγώνισμα - Ο Βασάλος εκνευρίζεται με την Μαριαλένα  

06-06-23 | Media

Το Survivor All Star επιστρέφει απόψε με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο εντάσεις και ανατροπές, λίγο πριν την τελική ευθεία για τη λήξη.

Όπως μαρτυρά το σχετικό trailer, ο Ηλίας Μπόγδανος μπαίνει απόψε στο στόχαστρο των συμπαικτών του, με τις φιλίες εντός του reality επιβίωσης να δοκιμάζονται λίγο πριν το τέλος.

Στα του αγωνιστικού σκέλους του Survivor All Star, «Κόκκινοι» και «Μπλε» έρχονται απόψε αντιμέτωποι σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, διεκδικώντας τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Survivor All Star: Ανατροπή στο αποψινό αγώνισμα
Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και τα οποία σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, οι «Κόκκινοι» θα καταφέρουν απόψε να σπάσουν το κακό σερί τους και να κατακτήσουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Σε ό,τι αφορά στον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, αυτός, σύμφωνα πάντα με τα spoilers που κυκλοφορούν, θα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο Βασάλος εκνευρίζεται με την Μαριαλένα  
«Κόκκινο» έχει χτυπήσει η ένταση ανάμεσα στους παίκτες του Survivor All Star, λίγο πριν το reality επιβίωσης μπει στην τελική του ευθεία.

Για αυτή την εβδομάδα, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με τον παίκτη να εκνευρίζεται που η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την οποία είναι φίλοι, ψήφισε τον ίδιο και όχι τη Μελίνα Μεταξά.

Στα επόμενα επεισόδια οι δύο παίκτες αναμένεται να έρθουν σε μεγάλη κόντρα, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, μάλιστα, να ξεσπά σε κλάματα μετά από μία έντονη συζήτηση με τη συμπαίκτριά του.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας» και του Νίκου Παρτσώλη, στα επόμενα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε έναν έντονο διάλογο ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο οποίος θα καταλήξει σε αδιέξοδο.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος φέρεται να απορεί που η συμπαίκτρια και φίλη του ψήφισε τον ίδιο, ενώ η Μελίνα Μεταξά, τον πρώτο καιρό που μπήκαν στο παιχνίδι, υπονόησε ότι υπήρχε κάτι ερωτικό μεταξύ τους.