Survivor All Star: «Η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο»

01-05-23 | Media

Το trailer του αποψινού επεισοδίου του “Survivor All Star” έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγο ο ΣΚΑΙ και τελικά αναρωτιόμαστε .... ποια είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο; 

Ανατρεπτικό είναι το trailer για το αποψινό επεισόδιο του «Survivor All Star», με βασικούς πρωταγωνιστές τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Μελίνα Μεταξά.

 «Για ποιον λόγο να μεταφέρεις πληροφορίες ή εξομολογήσεις παικτών στους άλλους; Δεν το θεωρώ ηθικό αυτό το πράγμα, είναι ανήθικο», ακούγεται να λέει στην αρχή ο παίκτης της Μπλε ομάδας.

Έπειτα εμφανίζεται και η Μελίνα Μεταξά, όπου κάνει μια αποκάλυψη «βόμβα». Συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρει: «Ποιος να είναι άραγε; Να ξεκινάει το όνομά του από Σ; και να ξεκινάει το επίθετο από Χ; Μήπως είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης; Η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο. Ο Στέλιος πήγε το είπε στον Βασάλο. Άφησε η Σταυρούλα να εννοηθεί ότι εγώ είμαι ερωτευμένη με τον Βασάλο. Επίσης στην έξω ζωή έχω έναν άνθρωπο και δεν θέλω ούτε δεύτερο, ούτε τρίτο, ούτε τέταρτο».