Η γη της ελιάς: Ο Χρήστος φυλακίζεται για δολοφονία

27-01-23 | Media

Μια συμπλοκή στην ταβέρνα θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες στη «Γη της ελιάς».

Ο Χρήστος, όπως θυμούνται όλοι οι τηλεθεατές της «Γης της ελιάς», έφτασε στην Μάνη υπό περίεργες συνθήκες, προερχόμενος την Αμερική. Ο ανιψιός του Λυκούργου, ο οποίος ήταν επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης στον Καναδά, αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή στην Αρεόπολη μετά από μια ατυχία που είχε στη μακρινή αυτή χώρα του βορρά.

Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, ο Χρήστος εγκατέλειψε τον Καναδά άρον άρον διότι κινδύνευε η ζωή του. Ο λόγος είναι ότι είχε δανειστεί χρήματα για την επιχείρησή του από τοκογλύφους και, επειδή δεν μπορούσε να επιστρέψει, είχε γίνει στόχος.

Ο τρόπος που αποκαλύφθηκε η αλήθεια ήταν δραματικός και προκάλεσε σοκ στον Λυκούργο. Άγνωστοι κουκουλοφόροι εισέβαλλαν στην ταβέρνα της Ελένης που αγόρασε και άρχισαν να πυροβολούν αδιαρρήκτως και να καταστρέφουν τα πάντα. Για καλή του τύχη, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Ο Χρήστος, μετά από την περιπέτειά του με τη Μυρτάλη, κατέληξε στην αγκαλιά της Εύας. Και, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στη σχέση τους, άντεξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον.

Γι’ αυτό και η Εύα θα σταθεί δίπλα του στην μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά του. Ποια μεγάλη πρόκληση; Ο Χρήστος θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια συμπλοκή με έναν νεκρό και θα κατηγορηθεί για τον φόνο. Ο Λυκούργος θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να μην προφυλακιστεί ο ανιψιός του, όμως δεν θα τα καταφέρει και η οικογένεια και οι δικοί του άνθρωποι θα μπουν σε μια μεγάλη περιπέτεια με άγνωστη έκβαση.

Πηγή: ieidiseis.gr