Masterchef: Γλέντι στο Twitter με την αποχώρηση του Μπόμπαινα, Δημήτρη Ταϊρίδη

19-03-22 | Media

Η χθεσινή (18/3) δοκιμασία αποχώρησης στο MasterChef είχε τραβήξει τα βλέμματα των τηλεθεατών καθώς υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν ο Δημήτρης Ταϊρίδης (ή «μπόμπαινας»), ο Σταύρος Λορέντζος και η Φανή Ζιώγα.

Οι τρεις παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν γλυκό των ζαχαροπλατών Γιάννη Κίκιρα και του Ευγένιου Βαρδακαστάνη. Τελικά ο παίκτης που είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια και μάλιστα έλαβε και ένα 4άρι στην αποψινή δοκιμασία ήταν ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Ο ίδιος, μόλις έμαθε για την αποχώρησή του από το Masterchef, δήλωσε συγκινημένος πριν την έξοδό του, «μη στεναχωριέστε, σήμερα δεν ήθελα να μαγειρέψω, ο Γιάννος με προέτρεψε, είναι ο μόνος που με στήριξε, τον ευχαριστώ πολύ. Η ζωή συνεχίζεται. Θέλω να είναι στον τελικό ο Γιάννος, αδιάφορο ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Ο Μάριος και ο Γρηγόρης έχουν αντίληψη. Όχι μόνο άξιζε είναι κάτι που κανείς δεν πρόκειται να ξαναζήσει».

Όπως είναι λογικό η αποχώρηση του Δημήτρη Ταϊρίδη προκάλεσε ενθουσιώδη σχόλια στο twitter καθώς εδώ και καιρό η τοξική του συμπεριφορά είχε προκαλέσει αρνητικές εντυπώσεις στους θεατές της εκπομπής. Τα παρακάτω tweet είναι ενδεικτικά του κλίματος...

δείτε τα απολαυστικά tweets στο ourlife.gr