MasterChef: Η μάσκα της Μαρίνας και τα καρφιά για τον Αλέξανδρο

10-05-21 | Media

Βγήκαν τα μαχαίρια για μια ακόμη φορά στο MasterChef, καθώς ο τρόπος που χρησιμοποίησε τα πλεονεκτήματά του από τη νίκη του στο τεστ δημιουργικότητας προκάλεσαν αντιδράσεις από τους άλλους διαγωνιζόμενους.

 Ένας από αυτούς, ο Νίκος Σκορδάκης μετά το τέλος της δοκιμασίας του MasterChef που σχολίασε τη στρατηγική του Αλέξανδρου Συνοδινού μιλώντας «Στη Φωλιά των Κου Κου».

«Το χώρισμα (των ομάδων) που έκανε ο Αλέξανδρος ήταν τελείως στρατηγικό. Το παιδί θέλει εκεί που θα φτάσει, να φτάσει στρατηγικά, με τρικλοποδιές και κόλπα. Δεν μπορεί να μαγειρεύει στα ίσα με δυνατούς αντίπαλους. Δεν μου άρεσε, σίγουρα, αλλά δεν πειράζει, ο Παύλος μια χαρά τα κατάφερε», είπε αρχικά ο Νίκος Σκορδάκης.

Ο Νίκος Σκορδάκης πρόσθεσε επίσης: «Τον έχω συνηθίσει τον Αλέξανδρο, όλο έτσι κερδίζει, πάντα βρίσκει τους αδύναμους αντιπάλους και με αυτόν τον τρόπο μπήκε στο παιχνίδι και με αυτόν τον τρόπο ξαναμπήκε».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ιωάννης που μίλησε για «χτύπημα κάτω από τη ζώνη» από τον Αλέξανδρο, και δεν παρέλειψε να πετάξει τα βέλη του για μια ακόμη φορά στη Μαρίνα.

«Έχει επιλέξει να παίζει στρατηγικά» είπε και ο Διονύσης για τον Αλέξανδρο που είπε ότι αν ήταν στην ίδια ομάδα με τη Μαρίνα, θα καθόταν να… χάσει.

 Ο Αλέξανδρος από τη μεριά του παραδέχτηκε ότι λειτούργησε εντελώς στρατηγικά και είπε ότι ήθελε να σπάσει την κλίκα Διονύση – Ιωάννη.