Τι αποκάλυψε ο Βερύκιος για τον Κυριάκο Μητσoτάκη και τη γυναίκα του

14-05-19 | Media

Σε μία αποκάλυψη προέβη ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμιτσιλή στον Alpha. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη γυναίκα του, Μαρέβα, πήγαν για… ψάρια με τον Γιάννη Πρετεντέρη .

Αφού ολοκληρώθηκε η συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο Δήμος Βερύκιος πήγε με την παρέα του στο γνωστό εστιατόριο για ψάρι «Παπαδάκης», στο Κολωνάκι.

Εκεί βρισκόταν ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς το εστιατόριο φημίζεται ότι αποτελεί στέκι πολιτικών. Μαζί του ήταν η γυναίκα του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, με δύο φίλες της. Την Μελίνα Τραυλού, εφοπλίστρια, και την Άννα Ροκοφυλλου, η οποία είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη. Η τελευταία παρουσία που έκανε και μεγαλύτερη αίσθηση ήταν αυτή του δημοσιογράφου, Γιάννη Πρετεντέρη.

Ο πάλαι ποτέ συμβουλάτορας του Κώστα Σημίτη, στις… χρυσές «πράσινες» εποχές, έχει εξελιχθεί σε καλύτερο φίλο του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος, ήταν πλάτη με τον πρόεδρο της ΝΔ, ενώ ήταν εμφανής πάνω του η κούραση από την προεκλογική εκστρατεία. Επίσης, μεταξύ άλλων, από το τραπέζι του Κυριάκου Μητσοτάκη, ακούστηκε να συζητούν έντονα για το θέμα με τη θαλαμηγό και τον Αλέξη Τσίπρα.

tribune