Θέμος Αναστασιάδης: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο. Βίντεο

27-01-19 | Media

Συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και τον καλλιτεχνικό χώρο αποχαιρετούν τον Θέμο Αναστασιάδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Πλήθος κόσμου λέει αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη, σε ηλικία 61 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά βρίσκονται, μεταξύ άλλων, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Νίκος Ευαγγελάτος και η σύζυγός του Τατιάνα Στεφανίδου, ο Γιώργος Παπαδάκης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο επί χρόνια συνεργάτης του εκλιπόντος Βαγγέλης Περρής, η ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο Πέτρος Κωστόπουλος, o κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς.

Το παρών δίνoυν επίσης, ο πρόεδρος του ΑΝΤ1 Θοδωρής Κυριακού, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, η Βίκυ Καγιά, ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

Γύρω από την εκκλησία υπάρχει πλήθος στεφανιών ενώ το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ και κυριαρχεί απόλυτη ησυχία.

νews247