Survivor: Ο τραυματισμός Βασάλου και ο Σπαλιάρας στο στόχαστρο του μισθοφόρου

22-05-17 | Media

Μπορεί οι δύο ομάδες του Survivor, Διάσημοι και Μαχητές να έχουν χορτάσει φαγητό,  το παιχνίδι όμως συνεχίζεται και βγαίνουν στην επιφάνεια πολλά εσωτερικά προβλήματα.

Απόψε στο στόχαστρο βρίσκεται ο Γιάννης Σπαλιάρας και φαίνεται να οργανώνεται ένα κύμα αντίδρασης σε βάρος του από τον Κώστα Ααναγνωστόπουλο, το γνωστό ως μισθοφόρο.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας εκνευρίστηκε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο στο τελευταίο αγώνισμα του Survivor και φαίνεται πως οι Μαχητές έχουν πρόβλημα με τη συμπεριφορά του.

Μάλιστα ο μισθοφόρος ξεχωρίζει τον Σπαλιάρα από την υπόλοιπη ομάδα και τον τοποθετεί μόνο του στο κάδρο.

«Εμείς οι τέσσερις τα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τα πράγματα. Θεωρώ πως ο Γιάννης θέλει μόνο να δίνει εντολές, δεν του αρέσει να ακούει. Το σεβόμαστε επειδή ηλικιακά είναι μεγαλύτερος από εμάς, αλλά ως ένα σημείο. Η ομάδα έκανε αρκετή υπομονή», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στην κάμερα, ενώ σε στιγμιότυπο που όλοι είναι στην καλύβα λέει στον Γιάννη Σπαλιάρα: «Χάλασε όλη η ψυχολογία της ομάδας. Κάνε την αυτοκριτική σου λοιπόν».

Στο τρέιλερ επίσης βλέπουμε πως ο στίβος μάχης είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και απαιτεί μεγάλη δύναμη και πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος χτυπάει στο αγώνισμα και όλοι τρέχουν δίπλα του. Αν είναι κάτι σοβαρό, θα το μάθουμε το βράδυ της Δευτέρας στο επεισόδιο που θα προβληθεί.