Μπρούσκο: Πάτροκλος και Αλκιβιάδης αποφασίζουν να βγάλουν από τη μέση τον Σήφη

21-02-17 | Media

Ο Ανδρέας συνειδητοποιεί ότι στο μυαλό και στην ψυχή της Αναστασίας είναι βαθιά ριζωμένη η μορφή του Ματθαίου και ενοχλείται. Ο Ματθαίος αναγκάζεται να φύγει από το σπίτι και να ζητήσει καταφύγιο στου Αχιλλέα μετά τις ακραίες αντιδράσεις της Δήμητρας.

Η Δάφνη δείχνει ότι σκέφτεται σοβαρά να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα και η Μελίνα με τη Βασιλική προσπαθούν να τη μεταπείσουν, ενώ ο Διαμαντής της ζητάει για μια ακόμα φορά να ξανασμίξουν. Η Αλίκη πέφτει στην ανάγκη της Γεσθημανής με σκοπό να εξασφαλίσει μια δουλειά για τον Χρήστο στα Χανιά. Από την άλλη, ο Χρήστος στήνει ένα κόλπο για να ξεφορτωθεί μια και καλή την Κορίνα.

Η Κωνσταντίνα επιστρέφει στη Κρήτη και παίρνει μια πρώτη πικρή γεύση των όσων μεσολάβησαν κατά την απουσία της, η Δήμητρα έχει κυριευτεί από μίσος και φτάνει στο σημείο να αδειάσει τον τραπεζικό λογαριασμό του Νεκτάριου, ενώ η Μελίνα χάνει τον έλεγχο όταν ο Αχιλλέας της ομολογεί πως έχει «παραστρατήσει». Στο μεταξύ ο Πάτροκλος μαθαίνει τον τόπο διαμονής του Σήφη στην Ιταλία και μαζί με τον Αλκιβιάδη αποφασίζουν να τον βγάλουν από τη μέση...