Ο δικηγόρος του Alpha για τα ασφαλιστικά μέτρα

31-08-16 | Media

Πρόκειται για την «αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που αφορά τις υποψηφιότητες, δηλαδή, ορισμένα ζητήματα που αφορούν το έγκυρο των υποβληθεισών υποψηφιοτήτων για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό» διευκρίνισε ο δικηγόρος του Alpha, Χαράλαμπος Χρυσανθάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στη θυροκόλληση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων στην είσοδο της ΓΓΔΕ, και συνέχισε λέγοντας:

«Είναι το κομμάτι αυτό, επί του οποίου, σε ένα πρώτο στάδιο ο πρόεδρος του ΣτΕ και τώρα θα τα δει πια το δικαστήριο- και αφορά ακριβώς το παραδεκτό της συμμετοχής ορισμένων υποψηφίων στον διαγωνισμό αυτό».

Ερωτηθείς συγκεκριμένα, σχετικά με το ποιους υποψηφίους αφορά, ο κ. Χρυσανθάκης απάντησε: «Μεταξύ άλλων, η εταιρεία Ραδιοτηλεοπτική, η εταιρεία του κ. Καλογρίτσα, είναι η εταιρεία Dimera, είναι οι εταιρείες αυτές για τις οποίες υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα παράπονα, σε σχέση ακριβώς με το ‘ορισμένοι λόγοι –όπως λέμε- ακυρώσεως’, λόγοι ασφαλιστικών μέτρων για τους οποίους πιστεύουμε ότι δεν θα έπρεπε να συμμετέχουν στον διαγωνισμό αυτό».