Εκτός Eurovision ο Διονύσης Σχοινάς;

04-02-15 | Media

Με τέσσερις υποψηφίους έμεινε ο ελληνικός τελικός της Eurovision την μέρα που έληξε η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων από της δισκογραφικές: Ο Διονύσης Σχοινάς δεν θα διαγωνιστεί!

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό πως την θέση της Τάμτα θα πάρει η νικήτρια του «The Voice», Μαρία Έλενα Κυριάκου, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Διονύσης Σχοινάς δεν θα είναι τελικά υποψήφιος!

Η δισκογραφική εταιρεία θεωρεί τον τραγουδιστή ως τον πλέον ιδανικό για να διεκδικήσει το «χρίσμα» και του έκανε την σχετική πρόταση πριν από περίπου ένα μήνα. Ωστόσο, ο Διονύσης δεν επιθυμεί να πάρει μέρος, παραμένοντας πιστός στις επιτυχημένες live εμφανίσεις του και τις προετοιμασίες για τα νέα του κομμάτια.

Η επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων -που, όπως φαίνεται θα είναι οι Μαρία Έλενα Κυριάκου, Shaya, Θωμαή Απέργη και C:Real- αναμένεται εντός της εβδομάδας, ενώ ο ελληνικός τελικός προγραμματίζεται για τις 3 ή 4 Μαρτίου, αφού στις 12 του ίδιου μήνα λήγει η προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων.

Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα κληρώθηκε να διαγωνιστεί στον α’ ημιτελικό, στις 19 Μαΐου, διεκδικώντας την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό, στις 23 Μαΐου.