Κορονοϊός: 4 συστατικά τροφών που μπορεί να βοηθούν στην εξουδετέρωση του

09-12-20 | Υγεία

Μια νέα έρευνα βοτανολόγων βιολόγων από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνα των ΗΠΑ υποδεικνύει ότι ορισμένα φυτοχημικά συστατικά τροφίμων και ποτών μπορούν να εμποδίσουν σημαντικά την ικανότητα πολλαπλασιασμού του SARS-CoV-2.

Συγκεκριμένα, ανακάλυψαν ότι συστατικά από το πράσινο τσάι, από δύο είδη στρογγυλόφυλων σταφυλιών, από τη σκόνη κακάο και τη μαύρη σοκολάτα έχουν την ικανότητα να προσδένονται σε ένα συγκεκριμένο ένζυμο στον ιό και να σταματούν την αναπαραγωγή του...

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ