ΑΣΕΠ: 30 Θέσεις Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την ΤτΕ

08-08-17 | Εργασία

Αιτήσεις από 31 Αυγούστου…

Την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα (30) συνολικά θέσεων τακτικού προσωπικού τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την Τράπεζα της Ελλάδος, μέσω ΑΣΕΠ, δημοσιεύει η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Πρόκειται για τρείς (3) θέσεις των ειδικοτήτων: ΤΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, ΤΕ Ηλεκτρονικών Μηχανικών, ΤΕ Συντηρητών Έργων Τέχνης (Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης - Τ.Ε.) και  είκοσι επτά (27) θέσεις των ειδικοτήτων: ΔΕ Καταμετρητών, ΔΕ Πιεστών - Λιθογράφων ή ΔΕ Λιθογράφων (Β’ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης - Δ.Ε.).

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης την οποία μπορείτε να τη βρείτε στο ΦΕΚ Τεύχος ΑΣΕΠ αρ. φύλλου 26.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 31 Αυγούστου ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

lamiareport