Υλικά
1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
1 μαγειρεμένο στήθος κοτόπουλου, σε κύβους
1 μικρό λευκό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
700 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
3 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
3 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο εστραγκόν, μοιρασμένο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι κατά βούληση
2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Βήμα 1
Λιώστε το βούτυρο σε μία κατσαρόλα, προσθέστε το κοτόπουλο και σοτάρετε μέχρι να ροδίσει ελαφρά, περίπου 3 λεπτά.
Βήμα 2
Προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 5 λεπτά.
Βήμα 3
Ανακατέψτε τα μανιτάρια και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν, 5 έως 10 λεπτά. Ρίξτε το ζωμό κοτόπουλου και 2 κουταλιές της σούπας εστραγκόν -μειώστε τη φωτιά σε χαμηλή.
Βήμα 4
Αλατίστε. Καλύψτε και σιγοβράστε τη σούπα μέχρι να ενωθούν οι γεύσεις, περίπου 25 λεπτά.
πηγή: newsbeast.gr