Ολυμπιακός: Θρυλική πρόκριση στο Final 4 του Βελιγραδίου

05-05-22 | Αθλητικά

Θριαμβευτική πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας, για ενδέκατη φορά στην ιστορία του, πανηγύρισε ο Ολυμπιακός. Υπό το βλέμμα του Κέβιν Ντουράντ, οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν 94-88 της Μονακό στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ευστοχεί σε τρίποντο και σφραγίζει την επιστροφή του Ολυμπιακού σε Final 4 της Ευρωλίγκας μετά από πέντε χρόνια.

Με το 94-88 επί της Μονακό στο πέμπτο παιχνίδι των πλέι οφ οι ερυθρόλευκοι τσέκαραν το εισιτήριο για το Βελιγράδι. Το πάρτι αρχίζει. Η κατά τον εκστασιασμένο Κέβιν Ντουράντ αποκάλυψη…

Στα αποδυτήρια οι πανηγυρισμοί είναι έξαλλοι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας υποδέχεται και συγχαίρει έναν έναν τους παίκτες του. Και ο Κώστας Παπανικολάου βλέποντας τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Γιώργο Αγγελόπουλο έχει απορίες.

«Μετά από όλα αυτά το ανκόρ. Η ομάδα βγήκε ξανά στο παρκέ για να αποθεωθεί από τους οπαδούς. Ο Ολυμπιακός θα παίξει για 11η φορά στην ιστορία του σε Final 4. Δεν είναι και λίγο», δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοφ.

H σταρ του Χόλιγουντ, Έμα Στόουν, στην κερκίδα μοιράστηκε την αγωνία των φίλων του Ολυμπιακού. Η Μονακό αποδείχθηκε σκληρό καρύδι, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Στο Βελιγράδι θα είναι ωραία με την Εφές στον ημιτελικό για παρέα.