Πρεμιέρα για το 3ο φαβορί του Euro2020

12-06-21 | Αθλητικά

Η Εθνική Ιταλίας ήταν εξαιρετική στην πρεμιέρα του Euro2020, συντρίβοντας με 3-0 την Τουρκία και όχι μόνο ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της, αλλά άφησε πολλές υποσχέσεις για την πορεία της στο τουρνουά. 

Για τις αμυντικές τις δυνατότητες είχε φροντίσει να μας «ενημερώσει» πριν το Euro, αλλά όσον αφορά τις επιθετικές τις διαθέσεις, σίγουρα ήταν ένα γεγονός που μας εξέπληξε. Εικοσιτέσσερις -συνολικά- τελικές, από τις οποίες σκόραρε 3 φορές για 1η φορά μετά από 32 αγώνες σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. 

Οι αναμετρήσεις του Σαββάτου

Για σήμερα, Σάββατο, στην 2η ημέρα του τουρνουά είναι προγραμματισμένα τρία παιχνίδια. Η αυλαία ανοίγει στις 16:00 με την αναμέτρηση Ουαλία-Ελβετία που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού (Αζερμπαϊτζάν) παρουσία 34.350 θεατών. 

Ακολουθεί χρονικά (19:00) η Σκανδιναβική μάχη ανάμεσα σε Δανία και Φινλανδία που διεξάγεται στο Πάρκεν της Κοπεγχάγης (Δανία) παρουσία 15.000 θεατών. Εκτός του εντός έδρας πλεονεκτήματος, οι Δανοί θα έχουν και την παράδοση με το μέρος τους (12-7-1 σε σύνολο 20 αγώνων). 

Στις 22:00 η σημαντικότερη αναμέτρηση του προγράμματος, ανάμεσα σε Βέλγιο και Ρωσία. Οι Βέλγοι είναι το μεγάλο φαβορί του 2ου ομίλου και άπαντες αναμένουν τα αποκαλυπτήρια μίας ομάδας με παίκτες κορυφαίου επιπέδου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Γκάζπρομ Αρένα», στην Αγία Πετρούπολη (Ρωσία) παρουσία 30.500 θεατών.

Το στοίχημα της ημέρας

Η χθεσινή πρεμιέρα συνδυάστηκε με over, με τους Ιταλούς πιθανότατα να παρασύρουν και τις άλλες μεγάλες δυνάμεις ώστε να δείξουν εξ’ αρχής τα… όπλα τους. 

Το Βέλγιο είναι 3ο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και σαφέστατα με βάση το ταλέντο και την ποιότητα που διαθέτει η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έχει τον πρώτο λόγο απέναντι σε μία Ρωσία που κέρδισε εύκολα και τις δύο φορές στα Προκριματικά του Euro2020 (3-1 & 4-1). 

Ανώτεροι σε όλα οι Βέλγοι, με τη νίκη τους να προσφέρεται σε ικανοποιητικές αποδόσεις. 

Βέλγιο - Ρωσία
Ώρα Έναρξης: 22:00
Επιλογή: 1
Απόδοση: 1.80

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Euro 2020, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και προγνωστικά για όλους τους αγώνες.

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».