Το "αστρονομικό" ποσό που πήρε ο Ζιντάν για να επιστρέψει στην Ρεάλ

18-03-19 | Αθλητικά

«Κάτοικος» Σαντιάγκου Μπερναμπέου είναι εδώ και λίγες ώρες ο Ζινεντίν Ζιντάν, ανταμώνοντας με τον σύλλογο που μεγαλούργησε τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής.

Βέβαια, προκειμένου να πάρει τον δρόμο της επιστροφής, οι διοικούντες της «Βασίλισσας» χρειάστηκε να προχωρήσουν σε μια γενναία αύξηση των αποδοχών του, συγκριτικά με την προηγούμενη θητεία του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Confidencial, ο Γάλλος τεχνικός έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «Μερένγκες» μέχρι το 2022, με τις ετήσιες αποδοχές του να αγγίζουν τα 12 εκ. ευρώ.

Το συγκεκριμένο ποσό συνιστά σημαντική αύξηση στα χρήματα που εισέπραττε ο «Ζιζού», ειδικά σε σχέση με την πρώτη  θητεία του στην νυν πρωταθλήτρια Ευρώπης. Κατά την παρθενική παρουσία του στον «μαδριλένικο» πάγκο, τον Ιανουάριο του 2016, οι αποδοχές του περιορίζονταν στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα επόμενα χρόνια γνώρισαν αύξηση της τάξεως του 300% (7.5 εκ. ευρώ).

Ο ετήσιος μισθός του 46χρονου Γάλλου ναι μεν κρίνεται αστρονομικός, είναι, ωστόσο, κατά το ήμισυ μικρότερος από εκείνον του τεχνικού της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος λαμβάνει 24 εκ. ευρώ τον χρόνο.

πηγή: ant1news.gr