ΠΑΟΚ: Προβληματισμός για τον αποκλεισμό

14-12-18 | Αθλητικά

Βαρύ είναι το κλίμα στον ΠΑΟΚ μετά τον άδοξο αποκλεισμό από το Europa League. Μπορεί η ομάδα να βρίσκεται σε τροχιά τίτλου και η κατάκτηση του πρωταθλήματος να αποτελεί αναμφισβήτητα τον μεγάλο στόχο για φέτος, δεν παύει ωστόσο η πορεία στους ομίλους να ήταν εντελώς αποτυχημένη σε έναν όμιλο που ήταν τουλάχιστον βατός.

Οι αποδοκιμασίες του κόσμου στην Τούμπα, λόγω της αποκαρδιωτικής εικόνας της ομάδας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έχουν θορυβήσει άπαντες και στον Δικέφαλο του Βορρά γνωρίζουν πως θα χρειαστεί να δουλέψουν σκληρά για να αντιστρέψουν το κλίμα, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό (17/12).

O ΠΑΟΚ μετά τον περσινό αποκλεισμό από την Έστερσουντ, πήρε μόνο μία νίκη φέτος, με αποτέλεσμα να πέσει στην 63η θέση της ειδικής βαθμολογίας. Έτσι, ότι «έχτισε» την τετραετία 2013-2017 στην Ευρώπη, το «γκρέμισε» με συνοπτικές διαδικασίες μέσα σε δύο κακές σεζόν, τις οποίες θα «κουβαλάει» για την επόμενη πενταετία!

«Αυτό που έμεινε, ήταν η απαίτηση για νταμπλ και μια συγγνώμη των παικτών»

Η περιγραφή του αγώνα στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν χαρίζεται στην ομάδα για την τραγική εικόνα της στη χθεσινή εντός έδρας ήττα από τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με 1-3 και τον αποκλεισμό από το Europa League. Μάλιστα, γίνεται αναφορά για απαίτηση νταμπλ και συγγνώμης από τους παίκτες.

Αναλυτικά:

«Η κάκιστη πορεία του ΠΑΟΚ στους φετινούς ομίλους του Europa, έκλεισε με την τρίτη ήττα σε τρία ματς στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ ήθελε νίκη και παράλληλα ήττα της Βίντι, αλλά στο πρώτο ημίχρονο… ξέχασε να ασχοληθεί με το δικό του παιχνίδι και έμοιαζε να έχει το αυτί κολλημένο στο ραδιόφωνο για να μαθαίνει νέα από την Ουγγαρία.

Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ εκμεταλλεύτηκε ότι μπορούσε και… εκδικήθηκε με 3 γρήγορα γκολ την ήττα της στο πρώτο ματς και με το τελικό 1-3 πήρε τη νίκη και την πρόκριση στους 32.

Αυτό που έμεινε ήταν η απαίτηση για νταμπλ από τον κόσμο και μια συγγνώμη των παικτών προς εκείνους»
 

Πηγή: filathlos