NBA: Στο χειρουργείο ο Booker

10-09-18 | Αθλητικά

Οι Suns είχαν ένα πολύ καλό καλοκαίρι, με το Νο. 1 στο Draft Deandre Ayton και την απόκτηση παικτών που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα στο να γίνουν πολύ πιο ανταγωνιστικοί από πέρυσι. Ο Σεπτέμβριος πάντως μπήκε με ένα δυσάρεστο νέο, αφού ο Devin Booker θα υποβληθεί σήμερα 10/9 σε εγχείρηση στο δεξί χέρι και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χάσει ακόμα και ολόκληρη την προετοιμασία για τη νέα σεζόν.


Ο 21χρονος γκαρντ χτύπησε το χέρι του αρχικά σε μία προπόνηση του περασμένου Μαρτίου, ωστόσο πρήστηκε πρόσφατα σε κάποια από τις προπονήσεις του. Η εγχείρηση θεωρείται ρουτίνας και δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, εντούτοις προς το παρόν θεωρείται αβέβαιο πότε θα επιστρέψει ο Booker στη δράση. Ακόμα και η συμμετοχή του στην πρεμιέρα της κανονικής περιόδου (17/10) είναι στον αέρα, μιας και το χρονοδιάγραμμα της αποθεραπείας θα προσδιοριστεί μετά την επέμβαση.

Την προηγούμενη σεζόν, την τρίτη του στο ΝΒΑ και δη στο Phoenix, ο Booker είχε 24,9 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 4,7 ασίστ σε 34,5  λεπτά κατά μέσο όρο σε 54 αγώνες με τους Suns.