Μουντιάλ 2018: Ανάρπαστη η φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο

22-06-18 | Αθλητικά

Φήμες θέλουν ακόμα και τον διαιτητή του Πορτογαλία-Μαρόκο στο Μουντιάλ 2018 να ζητά τη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο αρχηγός της Πορτογαλίας, έχει επαληθεύσει τα προγνωστικά, αφού με τέσσερα γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης και ο παίκτης που προσελκύει τους ποδοσφαιρόφιλους, ως μαγνήτης.

Αντίπαλοι ζητάνε, μετά το τέλος του αγώνα, να πάρουν τη φανέλα του και είναι τόσο δημοφιλής που, σύμφωνα με φήμες, ακόμα και ο Αμερικανός διαιτητής Μαρκ Γκάιγκερ (με το σφύριγμα της λήξης στο ματς Πορτογαλίας – Μαρόκου), του ζήτησε τη φανέλα του.

Η FIFA προχώρησε σε κατηγορηματική διάψευση αλλά αυτή η φημολογία εμφανίστηκε από μαροκινά ΜΜΕ που επικαλούνται μαρτυρία μέλους της αποστολής της εθνικής τους ομάδας χωρίς πάντως να τον κατονομάζουν. Η παγκόσμια ομοσπονδία υπογραμμίζει ότι: «Οι διαιτητές έχουν σαφείς οδηγίες αναφορικά με τη συμπεριφορά τους και τη σχέση τους με τις ομάδες και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Γκάιγκερ συμπεριφέρθηκε με υποδειγματικό και επαγγελματικό τρόπο».

Η ανακοίνωση της διεθνούς συνομοσπονδίας καταλήγει με την υπενθύμιση ότι όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο οφείλουν να σέβονται τις αρχές του «δίκαιου παιχνιδιού».