Ποιον βασικό άσο τελειώνει πρώτα ο έξαλλος Στραματσόνι

25-10-16 | Αθλητικά

Έξαλλος ήταν ο Αντρέα Στραματσόνι μετά τη νέα γκέλα τού Παναθηναϊκού στη Βέροια.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Ιταλός τεχνικός έκλεισε τους παίκτες στα αποδυτήρια για ένα τέταρτο και τους κατσάδιασε για το άσχημο αποτέλεσμα.

Ο Ιταλός τεχνικός θεωρεί ότι κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στην πίεση του πρωταθλητισμού και γι' αυτό σχεδιάζει να πάρει μέτρα.

Η αρχή αναμένεται να γίνει με τον Λουκ Στιλ, από τον οποίο ο κόουτς τού Τριφυλλιού έχει πάρα πολλά παράπονα από τις τελευταίες του εμφανίσεις.

Μάλιστα, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ήταν ο μοναδικός παίκτης των Πρασίνων που ο Ιταλός κατονόμασε για το λάθος που έκανε στη φάση που ο Γιώργος Κουτρουμπής έσωσε σίγουρο γκολ της Βέροιας πάνω στη γραμμή.

Ο προπονητής τού Παναθηναϊκού έχει δώσει ήδη εντολή για την απόκτηση τερματοφύλακα τον Γενάρη και μάλιστα λέγεται έχει ζητήσει πορτιέρο που θα προορίζεται για βασικός, προκειμένου ο Άγγλος να γίνει αυτόματα το No2.

Εξάλλου, έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα κάποια ονόματα γκολκίπερ από την Ελλάδα που φέρονται να απασχολούν το Τριφύλλι, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η χθεσινή εντυπωσιακή εμφάνιση τού Ισπανού τερματοφύλακα της Βέροιας, Τζόνοθαν Λόπεθ, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τους ανθρώπους του συλλόγου.

.sportdog