Χαμός στα social media με αυτή την εικόνα: Είναι δαίμονας ή όχι;

Το περίεργο με τα «viral» στο Ίντερνετ είναι ότι κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες/ βίντεο κλπ που κυκλοφορούν παντού, υπό άλλες συνθήκες θα απορρίπτονταν με συνοπτικές διαδικασίες ως εξώφθαλμα «fake», στημένα κλπ., ή ως απλά κάτι μη πρωτοφανές.

DEMON WON

Έτσι και με την εικόνα του «δαίμονα» από την Αριζόνα (ΗΠΑ): Τις τελευταίες ημέρες, τον γύρο του Διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία από τον Λαβίν της Αριζόνα, που ανέβηκε αρχικά στο Facebook από έναν χρήστη ονόματι Richard Christianson (εν πάση περιπτώσει, είναι ο άνθρωπος στον οποίο αποδίδεται η φωτογραφία) στην οποία φαίνεται «κάτι» το οποίο παραπέμπει σε μια σκοτεινή ανθρωποειδή φιγούρα με φτερά.

Ομολογουμένως η φωτογραφία είναι αρκετά «ατμοσφαιρική», και ως εκ τούτου πολλοί λένε ότι πρόκειται για «δαίμονα» ή κάτι τέτοιο (αν και είναι άξιον απορίας γιατί περισσότεροι λένε «δαίμονας» και όχι «άγγελος»- μάλλον λόγω του «σκοτεινού» χαρακτήρα της εικόνας).

Άλλοι πάλι λένε πως είναι κάτι πιο «πεζό», όπως κάποιο δέντρο που τυχαίνει να φαίνεται λίγο περίεργα. Ή πως είναι απλά φτιαχτή. Όπως και να έχει, δείτε και αποφασίστε μόνοι σας.

 

huffingtonpost

Προσευχόταν σε φιγούρα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών - Νόμιζε πως ήταν ο Αγιος Αντώνιος

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα