"Όχι Παναγία μου, όχι Χριστέ μου, τραυματίστηκε o Σπανούλης!"

Ο Βασίλης Σπανούλης τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε και στο μυαλό όλων ήρθε η επική σκηνή απ' τη σειρά "Μην Αρχιζεις την Μουρμούρα", με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να εκλιπαρεί ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" να μην έχει κάτι σοβαρό.


Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε μπορεί να χαρακτηριστεί "πύρρειος" εξαιτίας του τραυματισμού του Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και αυτή ανέδειξε μια εστία μυϊκής θλάσης που ενδέχεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για τις επόμενες δέκα μέρες.

Με αφορμή τον τραυματισμό του "Kill Bill", τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα VIDEO απ' τη σειρά "Μην Αρχιζεις την Μουρμούρα", στο οποίο ο πρωταγωνιστής, Βλαδίμηρος Κυριακίδης μαθαίνει πως ο Σπανούλης τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για 1(!) χρόνο. Όμως, απ' ό,τι αποδεικνύεται, είναι απλά ένα ψέμα της συζύγου του, Δάφνης Λαμπρόγιαννη, προκειμένου να τον φέρει στο τραπέζι για το φαγητό.

Βέβαια, κάπως έτσι αντιδρούν κι οι φίλοι του Ολυμπιακού όταν μαθαίνουν πως ο "Kill Bill" αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, έστω κι αν δεν είναι κάτι σοβαρό.

Δείτε το απόσπασμα:

sport24

To 2016 έγινε (κυριολεκτικά) ταινία τρόμου και αυτό είναι το τρέιλερ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα