Πλαστή τελικά η μοναδική φώτο όπου ο Τσίπρας κοιτάζει άγρια την Μέρκελ!

Ήταν η μοναδική εικόνα όπου ο Πρωθυπουργός δεν γελούσε δίπλα στην Καγκελάριο της Γερμανίας. Συνόδευσε όλα τα φιλοκυβερνητικά δημοσιεύματα για τις σκληρές ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού προς τους δανειστές. Αλλά αποδείχθηκε κατασκευασμένη...

Τα non papers του Μεγάρου Μαξίμου μιλούσαν για ένα Αλέξη Τσίπρα που μιλούσε με αυστηρότητα στους δανειστές. Που δήλωνε ότι δεν υποχωρεί ούτε βήμα. Που έστελνε μήνυμα ότι δεν πρόκειται να προδώσει την λαϊκή εντολή. Όμως οι φωτογραφίες από την συνάντησή του με την Καγκελάριο Μέρκελ ήταν όλες χαμογελαστές.

Μάταια έψαχναν οι υπεύθυνοι των ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων του φιλοκυβερνητικού τύπου να βρουν μια φωτογραφία από τα πρακτορεία που να δείχνει την άγρια διάθεση του Πρωθυπουργού απέναντι στους ευρωπαίους αξιωματούχους στην τελευταία σύνοδο κορυφής. Εως ότου βρέθηκε μια μοναδική τέτοια εικόνα με τον Αλέξη Τσίπρα να μην ξεκαρδίζεται.

Η φωτογραφία χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον καθώς μπορούσε να αποτυπώσει επιτέλους, όχι μόνο το μαχητικό πνεύμα που διακατείχε την ελληνική πλευρά στις διαπραγματεύσεις, αλλά και τον «τσαμπουκά» του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος ήθελε να μεταδώσει με την στάση του το μήνυμα ότι «δεν θα μας πουν οι δανειστές που θα διαθέσουμε το πλεόνασμα».

Αλίμονο όμως… Όπως αποδείχθηκε το μοναδικό αυτό στιγμιότυπο με τον Πρωθυπουργό να κοιτάζει αυστηρά την Ανγκελα Μέρκελ δεν υπήρξε ποτέ. Μέσα στην απελπισία του προφανώς κάποιος γραφίστας προσπάθησε να εικονογραφήσει την σκληρή ελληνική στάση ώστε να γίνει κάπως πιστευτή στους οπαδούς του κόμματος που ως γνωστόν για να πιστέψουν κάτι πρέπει να το δουν πλέον με τα μάτια τους…

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Moufanet

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα