Πρόσκληση γενεθλίων 15χρονης με 1 εκατ. καλεσμένους #XvdeRubi

Μια πρόσκληση σε… πάρτι γενεθλίων 15χρονης στο Μεξικό έχει γίνει viral εδώ και μερικές μέρες μεταξύ των χρηστών του διαδικτύου, με περισσότερους από 1 εκατομμύριο Μεξικανούς να δηλώνουν πως θα πάνε στην γιορτή.

Όπως εξηγεί το RT Espanol,  το βίντεο με την πρόσκληση στην γιορτή των 15ων γενεθλίων της Ρουμπί δημοσιεύτηκε κατα λάθος σε περισσότερους χρήστες στο Facebook  και όχι μόνο στους κατοίκους του Σαν Λουις Ποτοσί όπως αρχικά υπολόγιζε ο πατέρας της.

Στο βίντεο εμφανίζεται η Ρουμπί με τους γονείς της να καλούν όλους στο πάρτι λέγοντας πως θα υπάρχουν τέσσερις γνωστές μουσικές μπάντες του Μεξικό και πως θα διοργανωθεί ένας αγώνας με άλογα με τον νικητή να λαμβάνει το έπαθλο των 10.000 πέσο.

«Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι» τελείωνε το μήνυμα της οικογένειας.

Τώρα περισσότερα από 1.5 εκατομμύρια άτομα έχουν δηλώσει πως θα παρευρεθούν στα γενέθλια της κοπέλας στις 26 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ζητήσει από την κυβέρνηση να επέμβει και να απαιτήσει από τον πατέρα της κοπέλας, παρά το λάθος του, να τους αφήσει να παρευρεθούν στην γιορτή.

Με hustag #XvdeRubi η πρόσκληση έχει γίνει viral και έχει «μοιραστεί» περισσότερες από 800.000 φορές. Ενώ υπήρξαν αρκετοί εκείνοι που έφτιαξαν διάφορα meme και εικόνες για τα γενέθλια της Ρουμπί, συγκρίνοντας τα άτομα που θα παρευρεθούν με συναυλίες των Queen και των Metallica.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα