Άνγκελα τους έφαγες όλους: Η φωτογραφία που έγινε viral

Μια φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Στην εν λόγω φωτογραφία απεικονίζονται ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Φρανσουά Ολάντ, ο Ντέιβιντ Κάμερον, ο Ματέο Ρέντσι και η Άνγκελα Μέρκελ.

Οι άνδρες της παρέας χαιρετούν ενώ η Μέρκελ στέκεται με τα χέρια σταυρωμένα.

Ο λόγος που αυτή η εικόνα έγινε viral τις τελευταίες ώρες, είναι η είδηση της παραίτησης του Ματέο Ρέντσι, μετά την συντριπτική του ήττα κατά το ιταλικό δημοψήφισμα της 4ης Δεκεμβρίου.

Και πλέον, η Μέρκελ είναι η μόνη που παραμένει στη θέση της, ενώ όλοι οι άλλοι είναι απερχόμενοι.

Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε τον περασμένο Απρίλιο, δηλαδή σχεδόν οκτώ μήνες πριν, κατά το ταξίδι του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Ευρώπη.

Τότε είχε συμμετάσχει σε μια κοινή σύνοδο με τους ηγέτες της Γαλλίας, της Μεγάλης Βρετανίας, της Ιταλίας και της οικοδέσποινας τότε Γερμανίας.

Όπως παρατηρούν οι δεκάδες χρήστες του Twitter, από τότε (οκτώ μήνες μετά), ο Ντέιβιντ Κάμερον έχει προ πολλού αποσυρθεί από το προσκήνιο, η θητεία του Μπαράκ Ομπάμα λήγει στις 20 Ιανουαρίου, ο Φρανσουά Ολάντ έχει ήδη ανακοινώσει πως δεν θα διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία της Γαλλίας στις επερχόμενες εκλογές, ενώ και ο Ματέο Ρέντσι μόλις παραιτήθηκε!

Η μόνη σταθερή στην θέση της και στα ποσοστά της είναι η Άνγκελα Μέρκελ. Τελικά εκείνη θα τους αποχαιρετήσει όλους.

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα