Ο 5χρονος - μαγνήτης σαρώνει στο διαδίκτυο και έγινε viral

Ένα αγοράκι μόλις πέντε ετών από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη φαίνεται να έχει «μαγνητικές υπερδυνάμεις», προκαλώντας αίσθηση στο διαδίκτυο, όπως αναφέρει η Daily Mail.

O μικρός Erman Delic από ένα χωριό κοντά στην περιοχή Γκρατσάνιτσα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης περιγράφεται από τους γιατρούς ως απόλυτα υγιής παρά το γεγονός ότι λειτουργεί σαν ανθρώπινος μαγνήτης. Ένα βίντεο που δημοσιεύεται στη βρετανική Daily Mail τον δείχνει να έλκει μαχαιροπίρουνα και κέρματα στο στήθος του ενώ μπορεί να το κάνει και με άλλα μεταλλικά αντικείμενα.

Η οικογένειά του κατέγραψε την περίεργη ικανότητά του σε βίντεο και αυτό έγινε πολύ γρήγορα viral συγκεντρώνοντας εκατοντάδες σχόλια. Μέχρι το τέλος του σύντομου κλιπ, τρία κουτάλια, 13 νομίσματα και πιρούνια φαίνονται να είναι κολλημένα στο στήθος του, όπως επίσης και στην πλάτη του.

Όπως αποκαλύπτει η οικογένειά του, ανακάλυψαν το μικρό «ταλέντο» του γιου τους όταν έβλεπαν μια τηλεοπτική εκπομπή με άτομα που έκαναν παρόμοια πράγματα. Αποφάσισαν, λοιπόν, να επισκεφτούν γιατρούς και ειδικούς για να δουν τι συμβαίνει και εκείνοι τους διαβεβαίωσαν ότι το παιδί τους χαίρει άκρας υγείας.

Το μικρό αγόρι πάντως δεν είναι η μόνη περίπτωση που έχει αυτή την ιδιότητα. Ο εννιάχρονος Mehmet Sumbul από την Τουρκία μπορεί να κάνει επίσης το ίδιο. Πολλοί πάντως γιατροί υποστηρίζουν ότι αυτή η ιδιότητα που έχουν τα δύο παιδιά και άλλοι άνθρωποι στον κόσμο δεν σχετίζονται με κάτι «μαγνητικό» αλλά με την ιδιαιτερότητα του δέρματός τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα