Διαζύγιο αλά ρωσικά με την έπαυλη να χτίζεται στη μέση

Με εντολή δικαστηρίου και στο πλαίσιο του διαζυγίου του, ζευγάρι Ρώσων κλήθηκε να χτίσει έναν… τοίχο στη μέση της υπερπολυτελούς έπαυλής του, αξίας δύο εκατομμυρίων λιρών.

Η ανορθόδοξη λύση όμως δημιούργησε πολύ σοβαρά προβλήματα στην 45χρονη Margarita Tsvitnenko η οποία έχασε την πρόσβαση ακόμα και στο υπνοδωμάτιό της, στον επάνω όροφο του σπιτιού, καθώς η μόνη σκάλα της βίλας ήταν από την πλευρά του συζύγου της Sergey!

Το πιο φοβερό είναι πως μια φίλη της εγκλωβίστηκε στον επάνω όροφο του σπιτιού τόσο βιαστικά και γρήγορα που χτίστηκε ο τοίχος και χρειάστηκε ειδικό κλιμάκιο για τον απεγκλωβισμό της.

«Μια μέρα ο Sergey μου είπε πως με αφήνει. Είχαμε προβλήματα λόγω των εξωσυζυγικών σχέσεών του», έγραψε στα social media. «Τις ανέχτηκα επειδή τον αγαπούσα και σκέφτηκα πως θα ήταν κρίμα να χωρίσω και να αφήσω τα παιδιά μας χωρίς τον ένα γονιό τους. Αλλά μετά εκείνος έφυγε και ζήτησε διαζύγιο».

Το δικαστήριο αποφάσισε το ζευγάρι να μοιράσει στο μισό την περιουσία του και την έπαυλή του στο ακριβό προάστιο Rublyovka της Μόσχας. Η 45χρονη κλήθηκε να χτίσει ξεχωριστή σκάλα προς τον δεύτερο όροφο κι εκείνη ζήτησε χρόνο έως τον Μάρτιο για να το κάνει.

Το περιθώριο δόθηκε αλλά η απόφαση αγνοήθηκε με αποτέλεσμα ο τοίχος να χτιστεί χωρίς εκείνη να έχει προλάβει να φτιάξει δική της σκάλα.

«Εγώ κι ο γιος μου παίρναμε το πρωινό μας την ώρα που άρχισε η κατασκευή αλλά μια φίλη μου κοιμόταν στον επάνω όροφο. Εγκλωβίστηκε εκεί, δεν μπορούσε να κατέβει», καταλήγει η Margarita που ακόμα δεν έχει τρόπο να φτάσει στο δωμάτιό της…

bdasr2 bdasr3 bdasr4 bdasr5

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα