Αυτά συμβαίνουν όταν γράφεις εργασία μεθυσμένος!

Όσοι έχουμε περάσει από ανώτερη ή ανώτατη σχολή θυμόμαστε τις εργασίες που οι καθηγητές μας έβαζαν να κάνουμε. Επίσης, θυμόμαστε ότι αρχίζαμε να τις γράφουμε το βράδυ, μια μέρα πριν λήξει η προθεσμία παράδοσής τους και τις παραδίδαμε άυπνοι και κουρασμένοι την τελευταία στιγμή.

Μια φοιτήτρια, ωστόσο, αποφάσισε το βράδυ που θα έγραφε την εργασία να βγει και να πιει. Και μετά επέστρεψε στο σπίτι της και άρχισε να γράφει την εργασία. Μεθυσμένη. Το βράδυ. Την τελευταία στιγμή.

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα:

«Παράνομο το φιλί στο τραίνο (mala prohibita) το να μιλάς για τον καιρό θα έπρεπε να είναι παράνομο ή όχι. Θα έπρεπε να είναι νόμιμο να φιλιέσαι στο τραίνο γιατί είναι ρομαντικό.

Κύριε καθηγητά Γκραμς, το όνομά μου είναι Μακένα, ήπια λίγο αναψυκτικό τα πάω καλά. Η εργασία που μας βάλατε είναι πολύ-πολύ δύσκολη. Δεν μπορώ να τη γράψω αυτή τη στιγμή. Πάντως, είμαι καλύτερα τώρα, γιατί το αναψυκτικό πέρασε.

Τώρα μελετώ την εγρασία (sic) που μου βάλατε. Είναι παράνομο να φιλιέσαι στο τραίνο γιατί είναι παράβαση των κανόνων ασφαλείας.

Όταν φιλιέσαι όταν είσαι στο τραίνο πρέπει να κατανοήσεις ότι μπορεί να καταλήξει επικίνδυνο. Αν ο οδηγός φιλιέται στο τραίνο, ποιος θα οδηγεί το τραίνο. Παρακαλώ.

Με αγάπη

Μακένα».

Κρίμα που δεν μάθαμε τι βαθμό πήρε η εργασία αυτή.

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα