Πάγωσε η παρουσιάστρια του καιρού με την τεράστια αράχνη!

Οι αντιδράσεις των «weather girls» και «weather boys», όπως ονομάζονται οι παρουσιαστές των δελτίων καιρού, στις εμφανίσεις εντόμων και μικρών ζώων στο πλατό, αποτελούν τη νέα μανία του διαδικτύου.

Τα βίντεο με τηλεπαρουσιαστές που ξαφνιάζονται στη θέα μιας κατσαρίδας έχουν κατακλείσει πλατφόρμες όπως το YouTube, με αποτέλεσμα να σκεφτόμαστε ότι -ίσως- πολλά από αυτά τα ευτράπελα είναι στημένα.

Το βίντεο που έχει κατακλείσει αυτές τις μέρες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι το απόσπασμα της εκπομπής δελτίου καιρού του τηλεοπτικού καναλιού WCVB στη Βοστόνη, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Olessa Stepanova και μια γιγαντιαία αράχνη.

Μόνο που σε αυτή την περίπτωση η αράχνη δεν βρισκόταν στο πλατό, αλλά πάνω στον φακό μιας κάμερας που ήταν τοποθετημένη έξω από το κτίριο. Η κάμερα κατέγραφε την κακοκαιρία, όμως λόγω της αράχνης, το μόνο που μπορούσε να δει κανείς ήταν οκτώ χνουδωτά πόδια.

Σε αυτό το θέαμα η Stepanova δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον φόβο της, με αποτέλεσμα να αρχίσει να φωνάζει και να απομακρύνεται από το μόνιτορ.

Παραδεχτείτε το, η Stepanova είναι όλοι εμείς όταν βλέπουμε κατσαρίδα στο μπάνιο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα