Έλληνας αστυνομικός πόζαρε και έγινε viral!

Ελληνας αστυνομικός εν ώρα εργασίας πόζαρε για νεαρή τουρίστρια, η οποία ανέβασε στο twitter τις φωτογραφίες, που απέσπασαν κολακευτικά σχόλια

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες ενός Ελληνα αστυνομικού εν ώρα εργασίας, τον οποίο απαθανάτισε νεαρή τουρίστρια και ανάρτησε τις φωτογραφίες στο twitter!

«Αυτός ο καυτός αστυνομικός με είδε να τον φωτογραφίζω κι έτσι αποφάσισε να μου ποζάρει» έγραψε η νεαρή και μέσα σε λίγα λεπτά η ανάρτηση έγινε viral.

Τα φωτογραφικά ενσταντανέ της Μάρτα Γκουλντ έκαναν τόσο μεγάλη εντύπωση στο γυναικείο κοινό, που απέσπασαν ταχύτατα χιλιάδες likes και retweets. Σύμφωνα με τα στιγμιότυπα, στην αρχή ο αστυνομικός δεν κατάλαβε ότι τον φωτογραφίζουν. Οταν στη συνέχεια το αντιλήφθηκε, γύρισε προς την όμορφη φωτογράφο του, της χαμογέλασε και τη χαιρέτησε.

«Είναι κούκλος!», «οι Ελληνες άνδρες είναι ωραίοι», «πήρες και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του;» ήταν μερικά από τα σχόλια που δέχθηκε η νεαρή. Σύμφωνα με τις αναρτήσεις της, η ίδια ξεκίνησε τις διακοπές της στην Ελλάδα από την Αθήνα και στη συνέχεια βρέθηκε στην Κρήτη, όπου πιθανότατα εντόπισε και τον «καυτό αστυνομικό» που της πήρε τα μυαλά!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα