Στα viral της Δευτέρας η διαφήμιση με τον Τζακ Νόρις. Βίντεο

Τι να πω Δευτεριάτικα; Για τις offshore των πολιτικών και πώς ο  νέος νόμος για τις offshore εταιρίες διορθώνει το νομικό κένο που άφηνε τους πάντες ατιμώρητους σύμφωνα με τον  γενικό γραμματέα  για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς;
Τι να πω; Για τα κόκκινα δάνεια, για τις κατασχέσεις που έρχονται, για τα νέα μέτρα, για την περαιτέρω μείωση των μισθών και την συνακόλουθη(;) αύξηση των φόρων;

Στα viral σήμερα ένα θέμα από τον αγαπημένο χώρο των διαφημίσεων!

Όταν μάλιστα αυτή έχει πρωταγωνιστή τον Τζακ Νόρις, τα πράγματα είναι απλά και είναι ζήτημα ωρών να γίνει η διαφήμιση viral!
Όταν λοιπόν ο Τζακ Νόρις κάνει τα κόλπα του και στον χώρο της κουζίνας, κόλπα όπως κόψιμο λαχανικών στον αέρα και ψήσιμο μπριζόλας με τα μάτια, τότε το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!
Η διαφήμιση, έχει γίνει viral με 6 εκατομμύρια προβολές και σύμφωνα με το σενάριο ένας Ρώσος σεφ, αναρωτιέται με τι ποτό να συνοδεύσει ένα από τα πιάτα του.
Τότε πηγαίνει στην ζυθοποιία Hoegaarden, όπου συναντά τον Τσακ Νόρις και τον βγάζει από τη δύσκολη θέση.

Δείτε την διαφήμιση και ... καλή εβδομάδα να έχουμε!

Α ρε Τζακ Νόρις που μας χρειάζεται ... παντού...

Α ... και να μοιραστώ μαζί σας κάτι που μου φάνηκε υπερβολικά "κωμικοτραγικό" τώρα μάλιστα που είχε και αίσιο τέλος η απαγωγή που Πουλίδο.

Όταν ο γιος μου και οπαδός της αντίπαλης ομάδας, άκουσε την είδηση της απαγωγής, διερωτήθηκε αρχικά αν κάποιος από τους αντίπαλους, προέδρους ΠΑΕ,  έκανε την ... απαγωγή του παίκτη του Ολυμπιακού.
Το κωμικοτραγικό είναι η άμεση απάντηση που έδωσε στον εαυτό του ... "σιγά μην είχαν λεφτά να πληρώσουν τους απαγωγείς"!!!
Ε ρε που καταντήσαμε, φτώχεια καταραμένη!!!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα