Ραγίζει καρδιές! Η αξιολάτρευτη σκυλίτσα που έχουν απορρίψει 18.720 φορές

Η ιστορία της γλυκύτατης σκυλίτσας Freya ραγίζει καρδιές. Μπορεί στη σελίδα της στο facebook να έχει εκατοντάδες φίλους, αλλά το 6χρονο Staffordshire bull terrier είναι το πιο μοναχικό σκυλί της Βρετανίας.

Έχει περάσει όλη της τη ζωή σε κυνοκομεία και έχει απορριφθεί από 18.720 επισκέπτες τα τελευταία 6 χρόνια. 18.720 φορές! Στο Freshfields Animal Centre, όπου βρίσκεται από 6 μηνών, την περιγράφουν ως γλυκό και φιλικό σκυλί, με το προσωπικό να ανησυχεί πως ποτέ δεν θα βρει ένα μόνιμο σπίτι.

Η επικεφαλής Kate Jones είναι πολύ στεναχωρημένη. "Βρίσκεται εδώ πολλά χρόνια και ραγίζει η καρδιά μας, καθώς τη λατρεύουμε. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί την αγνοούν τόσο πολύ. Είναι ένα πολύ όμορφο σκυλί, τρυφερό και φιλικό. Είναι το μεγάλο μας μωρό".

Η Freya διαγνώστηκε πριν από λίγο καιρό με επιληψία και η κατάστασή της απαιτεί φαρμακευτική περίθαλψη και τεστ αίματος κάθε τρεις μήνες. Στο κέντρο όπου ζει ελπίζουν ότι αυτό δεν θα αποτρέψει τους πιθανούς ιδιοκτήτες. "Θα θέλαμε πολύ να δούμε τη Freya να πάει στο σπίτι της, όπως αξίζει και σε κάθε σκύλο".

"Θα κλάψουμε γιατί τη φροντίζουμε 6 χρόνια, αλλά θα είναι δάκρυα ευτυχίας και χαράς, καθώς η Freya έχει τόση αγάπη να δώσει και οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες της θα είναι πολύ τυχεροί να έχουν μια τόσο θαυμάσια συντροφιά". Από το κέντρο αναζητούν έναν ιδιοκτήτη ήρεμο και υπομονετικό.

"Η Freya έχει τόσες πολλές δυνατότητες. Απλά χρειάζεται κάποιον να της δώσει αυτή την ευκαιρία. Μπορεί να χρειαστεί λίγες εβδομάδες μέχρι να ηρεμήσει όταν εγκατασταθεί σε ένα νέο σπίτι, αλλά αυτό είναι κατανοητό εξαιτίας της κακής εκκίνησης στη ζωή της. Είμαστε σίγουροι πως θα κάνει τον πιο όμορφο φίλο αν κάποιος της δώσει την ευκαιρία που τόσο πολύ χρειάζεται και αξίζει".

Metro

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα