Viral η ιστορική selfie στο ΣΕΦ! Σπανούλης και Διαμαντίδης μαζί. Βίντεο

Είμασταν λίγο πριν τη λήξη του τρίτου τελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και ο Διαμαντίδης ετοιμάζεται να κάνει την επαναφορά, με τον Σπανούλη να τον μαρκάρει...

Την στιγμή εκείνη ο αγώνας είχε κριθεί, με τον σχολιαστή -Βασίλη Σκοντή- μάλιστα να σχολιάζει το στιγμιότυπο, τονίζοντας πως αυτή ίσως να ήταν η τελευταία φορά που οι δυο ηγετικές μορφές του Ελληνικού μπάσκετ θα βρίσκονταν μαζί στο παρκέ του ΣΕΦ.

Σε εκείνο ακριβώς το σημείο, ένας οπαδός του Ολυμπιακού πλησίασε την πλάγια γραμμή, προσέγγισε Σπανούλη και Διαμαντίδη -χωρίς να τον αντιληφθούν- και έβγαλε μια selfie που μπορεί να αποδειχθεί ιστορική!

Βέβαια στη συνέχεια έκανε -αστειευόμενος- την κίνηση να... σφαλιαρίσει τον Διαμαντίδη, αλλά όπως είπανε αυτό έγινε για πλάκα. Πάντως, ένα από τα πράγματα τα οποία γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του ματς και για τα οποία κινδυνεύει με τιμωρία το ΣΕΦ είναι και το ότι οπαδοί έφταναν να πατούν... παρκέ στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Τo σίγουρο πάντως είναι ένα... ο συγκεκριμένος οπαδός θα έχει στο κινητό του μια φωτογραφία του, στο πλάι των Διαμαντίδη και Σπανούλη!

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα