Στα viral της Τρίτης το φάντασμα που σήκωνε τα αυτοκίνητα

Καλημέρα και καλό μήνα! Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την αγαπημένη μας γιορτή... Την γιορτή της αγάπης, της ελπίδας, της χαράς!

Ας προσπαθήσουμε να μπούμε σε μία εορταστική διάθεση αν και με όλα όσα διαβάζουμε, τα madata δεν είναι και τα καλύτερα.

Εχθές έχασε και την μάχη ένας πολύ αγαπημένος μας ηθοποιός, ο Μηνάς Χατζησάββας ... Περαστικοί είμαστε από την ζωή τούτη. Το ζήτημα είναι να την ζήσουμε όπως της αξίζει... Να την τιμούμε... να την ζήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.
Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS η σημερινή και για άλλη μία χρονιά το σύνθημα είναι ένα: Μηδένισέ το

Στα σημερινά όμως viral φιλοξενούμε ένα αληθινό παγκόσμια viral θέμα: Το μυστήριο με τα ιπτάμενα αυτοκίνητα στην Κίνα λύθηκε! Ούτε ένα μυστήριο δεν μπορούμε να ζήσουμε σαν .. άνθρωποι!

Το βίντεο – μυστήριο με τρία αυτοκίνητα να βγαίνουν εκτός πορείας… στα καλά καθούμενα, φαίνεται ότι βρήκε τη λύση του, σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph.

Το αμφιλεγόμενο βίντεο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media καθώς κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι ήταν αυτό που έβγαλε από την πορεία τους απότομα τα τρία αυτοκίνητα.

Σύμφωνα πάντως με την βρετανική εφημερίδα Telegraph, το… «φάντασμα», όπως πολλοί έλεγαν, που τελικά ευθύνεται για το περιστατικό που συνέβη σε δρόμο της Κίνας, δεν είναι άλλο από ένα καλώδιο.

Όπως λέει η Telegraph, αν κοιτάξεις προσεκτικά το βίντεο θα δει λίγα δευτερόλεπτα πριν συμβεί το περίεργο περιστατικό να εμφανίζεται μια αχνή μαύρη γραμμή στην αριστερή κάτω πλευρά της οθόνης για την οποία η αστυνομία πιστεύει ότι είναι ένα καλώδιο ή ένα χοντρό σύρμα.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα το καλώδιο αυτό μπερδεύτηκε στη σκούπα του οχήματος που καθαρίζει τους δρόμους και το οποίο βρίσκεται στα δεξιά των αυτοκινήτων που σηκώνονται στον αέρα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και ... χαμογελάστε.

Μπορεί αυτό το "θαύμα" να μην ήταν αληθινό αλλά εμείς μπορούμε να ζήσουμε τα δικά μας "θαύματα" καθημερινά, αρκεί να τα πιστέψουμε, να τα δούμε και να τα ζήσουμε όπως τους πρέπει

Καλημέρα και καλό μήνα!

Έρχονται ...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα