Η χριστουγεννιάτικη ισπανική διαφήμιση που έγινε viral ... συγκινεί!

Λίγες μόλις ημέρες απομένουν για τα Χριστούγεννα και οι τηλεοπτικές διαφημίσεις μας “βομβαρδίζουν” προκειμένου να μπούμε σε εορταστικό κλίμα. Ωστόσο μία διαφήμιση της ισπανικής τηλεόρασης για το χριστουγεννιάτικο ισπανικό λαχείο που κληρώνει στις 22 Δεκεμβρίου, ξεχωρίζει και έχει ήδη γίνει viral.

Στο συγκεκριμένο διαφημιστικό, πρωταγωνιστούν φιγούρες animation. Ο πρωταγωνιστής της μικρής ιστορίας, ο φύλακας Justino, ο οποίος δουλεύει σε ένα εργοστάσιο που φτιάχνουν κούκλες βιτρίνας, περνά τις νύχτες μόνος του, περικυκλωμένος από «άψυχες» μαριονέτες.

Για να καλύψει τη μοναξιά του ετοιμάζει κάθε βράδυ μια έκπληξη για τους συναδέλφους του που εργάζονται στην πρωινή βάρδια. Ετοιμάζει μία έκπληξη για τον καθένα.Για μέρες ολόκληρες, όλοι τους παραξενεύονται και αναρωτιούνται ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό.

Στην προσπάθειά του να κάνει τους άλλους ευτυχισμένους όμως,  ο Justino ξεχνά τον εαυτό του...

Ωστόσο, όταν οι συνάδελφοί του ανακαλύπτουν ποιος βρίσκεται πίσω από τις εκπλήξεις, ετοιμάζουν με τη σειρά τους μια έκπληξη στον Justino και του ανταποδίδουν την αγάπη με έναν απροσδόκητο τρόπο. Ένα λαχείο που έχουν αγοράσει θα φέρει την ανατροπή στην ιστορία...
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα