Τα απίστευτα τρολλαρίσματα των Ρώσων κατά της Τουρκίας

Οι Ρώσοι τρολλάρουν τους Τούρκους μέχρι τρέλας. Και το κάνουν επίσημα και από τις πρεσβείες τους. Οι Τούρκοι τραβάνε τα μαλλιά τους.

Για παράδειγμα, η πρεσβεία της Ρωσίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανεβάζει στο twitter, τιτιβίσματα που τρολλάρουν τους Τούρκους, ύστερα από την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους.

Ένα από αυτά δείχνει μια φωτογραφία από το 1915, όταν οι Ρώσοι ήταν στο πλευρό της Αντάντ και οι Τούρκοι ήταν αντίπαλοι τους, και σύμμαχοι του Κάιζερ. Απεικονίζεται ένας Ρώσος στρατιώτης να κάθεται σε ένα ταμπούρλο, φόντο είναι η Κωνσταντινούπολη και η Αγία Σοφία και ένας μικροκαμωμένος Τούρκος με στρατιωτική στολή και φέσι (που μοιάζει στον Σουλτάνο Αμπντούλ Χαμίτ τον Δεύτερο) να χτυπάει τα πόδια του σαν μικρό παιδί.

Κάτι μάλλον θα θέλουν να πουν οι Ρώσοι στους Τούρκους σχετικά με τη δύναμη των δυο χωρών. Επίσης και ο Ρώσος πρέσβης στο Λονδίνο, Αλεξαντάρ Γιακοβλένκο, έχει ανεβάσει φωτογραφία του Τσώρτσιλ από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο που λέει: «Η Ρωσία και η Αγγλία θα πρέπει να νικήσουν το Ισλαμικό Κράτος, όπως έκαναν και με τους ναζί στον Β παγκόσμιο πόλεμο»

Και ο ίδιος ο πρέσβης συνεχίζει τον γεμάτο νόημα «βομβαρδισμό» στο twitter. Έχει φωτογραφία ενός Σοβιετικού στρατιώτη από τον Β. Παγκόσμιο, η οποία κυκλοφορούσε ευρέως στην Αγγλία και έγραφε «Αυτός ο άνδρας είναι φίλος σας». Στην ίδια φωτογραφία έχει βάλει και έναν σύγχρονο Ρώσο πιλότο με την ίδια ατάκα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα