Φρενίτιδα στο διαδίκτυο: Αυτοκίνητα να σηκώνονται στον αέρα από μια ανεξήγητη δύναμη

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο το παρακάτω βίντεο, το οποίο δείχνει να σηκώνονται στον αέρα αυτοκίνητα. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρχει εξήγηση από κάποιον ειδικό, ωστόσο τα σενάρια από τους χρήστες των social media δίνουν και παίρνουν.

Ένα αυτοκίνητο κινείται με σχετικά χαμηλή ταχύτητα σε πόλη της Κίνας, όταν ξαφνικά, σαν κάποια αόρατη δύναμη να το έχει αρπάξει, σηκώνεται στον αέρα και αναποδογυρίζει παρασέρνοντας μαζί και άλλα αυτοκίνητα που βρίσκονται πίσω του και πλάι του, τα οποία και αυτά αντιδρούν με τον ίδιο απροσδόκητο τρόπο.

Το βίντεο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας, και αν δεν έχει υποστεί επεξεργασία (κάτι που δεν διαπιστώνεται σε πρώτη φάση) έχει εγείρει δεκάδες ερωτηματικά για το τι συμβαίνει. Αφήνοντας κατά μέρους πάντως τις θεωρίες περί εξωγήινων και αόρατων δυνάμεων, αυτό που φαίνεται πιο λογικοφανές είναι ότι στον δρόμο έχει πέσει κάποιο καλώδιο ηλεκτροδότησης (ή κάποιου άλλου δικτύου). Έτσι το αυτοκίνητο που έρχεται βρίσκει κόντρα επάνω του, και με την φόρα που έχει σηκώνεται ψηλά και αναποδογυρίζει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα