Στα viral της Πέμπτης η συμπαράσταση στην Ρωσία #IstandWithRussia

Την ώρα που ο Άδωνις - ποιος ο Άδωνις, που μεταξύ μας έχει κρατήσει την πιο σοβαρή θέση σε αυτές τις δύσκολες στιγμές της ΝΔ - φοβάται νέο γύρο γελοιότητας στα εσωκομματικά τους, την ώρα ο Αλέξης, για άλλη μια φορά τα βρήκε σκούρα και συγκαλεί συμβούλιο - συγκάλυψης με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, την ώρα που ο Λεβέντης αποκαλεί άχρηστα κόμματα ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι και τα καλεί να ενσωματωθούν υπό την σκέπη του, ο κόσμος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις κινήσεις της μεγάλης "αρκούδας" μετά την κατάρριψη του αεροπλάνου της από την Τουρκία που επιμένει να λέει ότι απλά ... προειδοποίησε.

Η Ελλάδα και οι πολιτικοί της αρχηγοί αναλώνονται στην εσωτερική πολιτική σκηνή όταν όλα γύρω φαίνεται να αλλάζουν και πάλι και η τράπουλα να μοιράζεται από την αρχή.
Στο Twitter - παγκοσμίως - βγάλανε τα γαλλικά, το Παρίσι και τις σημαίες και χωρίζονται σε αυτούς που στέκονται στο πλευρό της Τουρκίας - ελάχιστοι - και οι περισσότεροι στέκονται στο πλευρό της Ρωσίας.

Εκατοντάδες οι αναρτήσεις στο Διαδίκτυο υπέρ της Μόσχας - Οι χρήστες στέλνουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης

Μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από τουρκικό F-16 και έπειτα από τη σκληρή επίθεση της ρωσικής ηγεσίας κατά της τουρκικής κυβέρνησης, χιλιάδες είναι οι χρήστες του Διαδικτύου που εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στη Μόσχα.

«Η Ρωσία δε θα επιτρέψει σε ένα μουσουλμανικό κράτος να καταρρίψει αεροσκάφος της»

Με ρωσικές σημαίες, φωτογραφίες από μαχητικά, σφιγμένες γροθιές και… αρκούδες οι χρήστες του Twitter στέλνουν το δικό τους μήνυμα σε Μόσχα, αλλά και Άγκυρα.

Παράλληλα, πολλοί είναι όσοι αναφέρονται στον νεκρό χειριστή, τον οποίο χαρακτηρίζουν «ήρωα».

Η καμπάνια με hashtag #IstandWithRussia (στο πλευρό της Ρωσίας) έχει εξαπλωθεί σε Twitter και Facebook και ανά λεπτό υπάρχει μία νέα ανάρτηση.

Δείτε τα καλύτερα και τι να πω; Χαμογελάστε έστω και ελάχιστα για να παίρνουμε κουράγιο όλοι μας - ο ένας από τον άλλο - για να συνεχίσουμε!

Καλημέρα







«Τιμή στους Ρώσους πιλότους»

«Ο πιλότος πέθανε σαν ήρωας», «Η Ρωσία είναι η μόνη χώρα που θέλει να σκοτώσει τους τζιχαντιστές», «Η Ρωσία είναι η μόνη που πολεμά του Ισλαμικό Κράτος, το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή στον κόσμο», «Στο πλευρό της Ρωσίας και εναντίον όσων της κατάφεραν πισώπλατη μαχαιριά», είναι μόνο μερικές από τις αναρτήσεις χρηστών του Twitter.


«Αυτό είναι το μήνυμά μας στους τρομοκράτες»

Την ίδια στιγμή, ένα ακόμα hashtag είναι δημοφιλές στον τόπο κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρεται στην φράση του Ρώσου προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν, για «πισώπλατη μαχαιριά».



«Ρωσία στείλ'τους πίσω στην Λίθινη Εποχή»

Έτσι το #StabInTheBack είναι και αυτό μέρος της διαδικτυακής καμπάνιας υπέρ της Ρωσίας, ενώ ένα ακόμα με ονομασία #NotGoingToTurkey εκφράζει ξεκάθαρα την στάση απέναντι στην Τουρκία και αφορά στο μποϊκοτάζ των ταξιδιών με προορισμό τις τουρκικές πόλεις, αλλά και των προϊόντων που προέχονται από τη χώρα.

aABSOLUTELY! #IStandwithRussia pic.twitter.com/qfpv8a1BCn

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα