Στα viral της Τρίτης ο Κρητικός στον Θέμο και το ξεκατίνιασμα στον Χατζηνικολάου

Και η μάχη στη Νέα Δημοκρατία συνεχίζεται!
Ο #enikos κορυφαίο hushtag σήμερα καθώς τα αλληλομαχαιρώματα στην ΝΔ συνεχίζονται με τον Άδωνι να εκνευρίζει τον Βαγγέλη ο οποίος του έκλεισε το τηλέφωνο. Ήταν και ο Σταθάκης για να δικαιολογήσει τα ... αδικαιολόγητα!

 

Και ενώ και οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν δυναμικά, σχολιάζοντας όλα αυτά που έγιναν, την δόξα την έκλεψε ο Κρητικός στον Θέμο και πάλι!

"Σώπα δα", είπε ο Στάθης στην Δούκισσα με μια δόση χιούμορ εξηγώντας της πως όταν οι άντρες στην Κρήτη κάνουν παρέα και λένε τα δικά τους οι γυναίκες πρέπει να κάνουν πίσω.

Ο Θέμος Αναστασιάδης όμως είχε άλλη άποψη… κι έτσι τσίγκλισε τον Στάθη Στιβακτάκη να τη «βάλει» στη θέση της και να της εξηγήσει ποιος είναι ο ρόλος της γυναίκας.

Στη συνέχεια, ο κρητικός είπε πως τις γυναίκες τις αγαπάει και τις φροντίζει και φυσικά είναι κατά της βίας.

Η δύναμη της φύσης είναι αυτή που κάνει τον Στάθη "ατρόμητο" (έτσι είπε) και εμείς μείναμε να τον ακούμε με την βαριά κρητική προφορά να περιγράφει με λίγα λόγια την αλήθεια της ζωής.
Καλημέρα και ακούστε τον ... Αγνός άνθρωπος, αληθινός είναι και καλό είναι να τον αφήσουμε όλοι στην ησυχία του ...

Τελικά αυτό είναι που λείπει από την ζωή μας! Αγνοί και αληθινοί άνθρωποι! Τους άλλους - που τους έχουμε και σε πληθώρα- τους έχουμε βαρεθεί!

Καλημέρα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα