Χριστούγεννα 2015: 31 ημέρες έμειναν με μικρή ταινία για το θαύμα

Ευτυχώς που έχω και την αντίστροφη μέτρηση να σκέφτομαι καθημερινά και αναζητώ θέματα που θα κάνουν την διαφορά μέσα στα μαύρα και παράξενα madata της επικαιρότητας.

Και έμειναν 31 ημέρες - σαν φαντάρος που περιμένει απόλυση μοιάζω - και στην σημερινή αντίστροφη μέτρηση μία υπέροχη ταινιούλα που σε κάνει να περιμένεις και εσύ την ... μαγεία αυτή
Η ταινία μικρού μήκους με τίτλο Χριστουγεννιάτικο λαχείο με τον Τζάστιν» (Anuncio Lotería de Navidad, έκανε μεγάλη έκπληξη στον κόσμο του animation.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Τζάστιν ένας φύλακας που εργάζεται σε βραδινές βάρδιες σε ένα εργοστάσιο που κατασκευάζει κούκλες βιτρίνας

Ο Τζάστιν δεν έχει και πολλούς φίλους ανάμεσα στους συνάδελφους του και έρχεται σε επαφή κυρίως μόνο με τα μανεκέν  με τα οποία εντυπωσιάζει κάθε πρωί τους συναδέλφους του.

Μια μέρα που οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να παίξουν το λαχείο εκ μέρους του κάθε εργαζομένου  και το κερδίζουν, ο Τζάστιν νομίζει πως τον ξέχασαν, όμως μια ευχάριστη έκπληξη τον περιμένει όταν γυρνάει στην δουλειά.

Δείτε την διαφήμιση και ... 31 ημέρες έμειναν για την "μαγεία" ...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα