Στα viral της Δευτέρας ο Σταύρος που είδε τα τρολ

Θέλω η καλή σου να βρω ένα θέμα ωραίο, διασκεδαστικό, χαλαρό και ψιλοχαζομάρα για να φιλοξενήσω στα σημερινά μου viral, έτσι για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα και αντί να βάλω κάτι από όλα αυτά τα παράξενα και αστεία που κυκλοφορούν στον κόσμο των social media, ο χώρος της πολιτικής δεν με αφήνει να αγιάσω.

Όχι ότι θέλω και πολύ για να πέσω στα "σκληρά" αλλά αυτά που ακούσαμε από το στόμα του Σταύρου δεν έχουν προηγούμενο!

"Θα σας πω κάτι που δεν το έχω πει και έχει πλάκα. Στις εκλογές του 2012 είχα πάρει μια συνέντευξη από τον κ. Τσίπρα στα γραφεία στην Κουμουνδούρου και με πολύ μεγάλη χαρά μου λέει πάμε να σου δείξω τα παιδιά που δίνουν μάχη στο ίντερνετ. Και με πάει σε ένα υπόγειο της Κουμουνδούρου, που ήταν τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ. Δεκάδες πιτσιρικάδες που κάνανε αυτή τη δουλειά. Ήταν το αντίστοιχο που έκανε τότε και η Νέα Δημοκρατία, για να μην κοροϊδευόμαστε. Είναι απλό το παιχνίδι, αν έχεις λεφτά προσλαμβάνεις 300 νεαρούς σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι δημιουργούν ο καθένας από 10 λογαριασμούς και λέει πάμε παιδιά σήμερα να πούμε εναντίον του τάδε."

Ο Σταύρος, ο Θεοδωράκης, είδε με τα μάτια του τα τρολ!

Αυτό είναι η απόλυτη είδηση του Σαββατοκύριακου

Αλλά είχε και συνέχεια ....

"Πριν τη συμφωνία λέγαμε συμφωνία πριν κλείσουν οι τράπεζες και θυμάμαι πολύ καλά ότι ο Τσίπρας γέλαγε όταν του το είπα.

Στη Βουλή με ρώτησε κάποια στιγμή ‘και τι έγινε αν κλείσουν οι τράπεζες;’ Θα καταρρεύσει η οικονομία αγόρι μου, τι έγινε; αυτό του λέγαμε.

Και λέγαμε να γίνει η συμφωνία πριν κλείσουν οι τράπεζες, δεν το έκανε και μετά έκανε μια συμφωνία σε 15 ώρες επειδή έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Όταν κάνεις λοιπόν μια συμφωνία σε 17 ώρες, είναι μια κακή συμφωνία. Τι εννοώ, ότι έπρεπε να πάρει το χρόνο αυτών των 3 – 4 μηνών και τον Απρίλιο έπρεπε να είχαμε συμφωνήσει. Αυτό που έγινε ότι εξαντλήσαμε τα όρια, ότι βγήκαμε από το πρόγραμμα, ότι έκλεισαν οι τράπεζες ήταν έγκλημα για την ελληνική οικονομία, που θα αποτιμηθεί κάποια στιγμή ιστορικά. Οι διαπραγματεύσεις για το που θα συνεδριάζει η τρόικα στην Αθήνα κράτησαν 8 ημέρες, 8 ημέρες μαλώνανε οι Ευρωπαίοι με τους Συριζαίους αν θα συνεδριάζουν στο Κάραβελ, στο Χίλτον, στην παραλιακή, στο Καπανδρίτι, ε, όταν δίνεις 8 μέρες για αυτό, για τους αγρότες δεν δίνεις καμία διαπραγμάτευση, γιατί τελικά δεν έδωσαν. Στους αγρότες έκαναν ό,τι τους είπαν οι τροϊκανοί, που ήταν λάθος αυτό που έκαναν. Και αυτό έγινε διότι αυτοί οι άνθρωποι που είχαν τα ηνία της διαπραγμάτευσης δεν είχαν δουλέψει ποτέ τους. Όταν έχεις δουλέψει ξέρεις τι πάει να πει το ουσιαστικό μέρος της διαπραγμάτευσης. Δηλαδή όταν εγώ έρχομαι να δουλέψω σε μια δουλειά θα δώσω το μεγαλύτερο βάρος στο τι μισθό θα παίρνω, αυτό θα διαπραγματευτώ μαζί σου. Δεν θα διαπραγματευτώ αν θα φοράω άσπρο ή μπλε πουκάμισο. Εμείς λοιπόν χάσαμε την ουσία της διαπραγμάτευσης, ασχολούμασταν με όλα τα άλλα και όταν ξαφνικά η χώρα κατέρρεε είπε φέρτε κάτι να το υπογράψω. Εγώ υπερηφανεύομαι για αυτό που είπα στη Βουλή τον Απρίλιο, ότι φέρτε επιτέλους μια συμφωνία γιατί θα αποδειχθεί ότι αν η συμφωνία είχε έρθει τον Απρίλιο, η χώρα τώρα δεν θα είχε τα προβλήματα και τα φέσια που έχει"

Το ζήτημα που τίθεται είναι γιατί ο τότε δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης δεν αποκάλυψε στους πολίτες όσα καταγγέλει τώρα με καθυστέρηση τριών ετών και ως αρχηγός κόμματος.
Ποιος έχει λοιπόν την ευθύνη για τα τρολ και τις σημερινές εξελίξεις;
Σίγουρα η ευθύνη του Σταύρου είναι μεγάλη και για κανέναν δεν έχει πλάκα!
Ή τελικά για κάποιους έχει;
Καλημέρα, μην σας συγχύζω άλλο!
Ότι και να διαβάσετε σήμερα από την στήλη Πολιτική ή Οικονομία στα σημερινά madata θα νιώσετε όπως και ο ΚΥΡ στην γελοιογραφία του... όπως ένιωσα και εγώ!
Καλημέρα, καλή εβδομάδα και ... χαμογελάτε γιατί ... χανόμαστε! (αν δεν έχουμε χαθεί ήδη)

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα