Έγινε 20 ετών. Το δώρο που του έκαναν οι γονείς του θα σας αφήσει άφωνους

Όταν κάποιος κλείνει τα 20 είναι ίσως τα πιο σημαντικά γενέθλια που θα γιορτάσει. Κι αυτό διότι  θα κλείσει τη δεύτερη δεκαετία της ζωής του και θα νιώσει λίγο ενήλικας. Το ίδιο αισθανόταν και ο 20χρονος Ιάπωνας Yuma Hasegawa και περίμενε ένα ιδιαίτερο δώρο από τους γονείς του.  Οι γονείς του, όμως, του έκαναν ένα διαφορετικό δώρο.

Οι γονείς του έκοψαν ευγενικά τις γονικές τους υποχρεώσεις.

Ο Hasegawa άνοιξε έναν περίτεχνο φάκελο που του έδωσαν οι γονείς του κατά τη διάρκεια των γενεθλίων του, θεωρώντας ότι επρόκειτο για δώρο. Και ήταν - απλά όχι αυτό που περίμενε.

Το έγγραφο εξηγεί ότι ο Hasegawa είναι τώρα 20 ετών - η νόμιμη ηλικία ενηλικίωσης στην Ιαπωνία - και θα πρέπει να γίνει ένα «σωστό και υπεύθυνο μέλος της κοινωνίας». Αυτό απαιτεί, μεταξύ άλλων υποχρεώσεων, να πληρώνει ενοίκιο στους γονείς του για να ζει στο σπίτι τους.

Καθιστά επίσης σαφές ότι, ενώ ο Hasegawa είναι τεχνικά ελεύθερος να παντρευτεί όποια επιθυμεί, οι γονείς του μπορεί να δυσκολευτούν να «δεχθούν συναισθηματικά» κάποια σύζυγο που δεν θα έχουν εγκρίνει πριν από το γάμο.

Ο Hasegawa επεσήμανε ωστόσο ότι η επιστολή ήταν σε μεγάλο βαθμό ένα αστείο. Στην πραγματικότητα, πλήρωνε ενοίκιο στους γονείς του και πριν από την παραίτησή τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα